VELO sätter fart på hösten med heta nyheter

Häng med vänner, för vecka 40 är här och VELO, varumärket och en av de ledande aktörerna inom nikotinpåsar, är redo att skaka om marknaden ännu en gång med en rad nya produkter.

Om du är sugen på nya spännande smaker så kommer du säkert gilla de nya snus-sorterna som VELO nu kommer med. Höstens lansering kommer att sätta smaklökarna på prov och ge oss snusare nya och intressanta alternativ att testa.

Men först, låt oss ta en snabb titt på vad VELO egentligen är.

VELO har alltid varit känt för sin kontinuerliga innovation och sitt engagemang för att leverera högkvalitativa nikotinpåsar. Snuset tillverkas av British American Tobacco och har sedan start utmanat traditionella tobaksprodukter. Och denna gång är inget undantag. Varumärket har utformat ett sortiment som är skräddarsytt för att tillfredsställa en stor skara snusentusiaster.

Här är en översikt över de nya produkterna som VELO nu släpper.

Svalka utan nikotin

VELO kliver nu in och lanserar nikotinfritt snus. Med två nya produkter i kategorin så erbjuder de nu även nikotinfria alternativ för er som vill ha en svalkande kick utan nikotinet, kolla in VELO Ice Cool Zero Nic och VELO Cool Storm Zero Nic. Att Velo släpper nikotinfritt och tobaksfritt snus är i sig egentligen en egen nyhet då det är helt nya tankar av dem.

VELO Ice Cool Zero Nic

Intensivt kylande med smak av skarp pepparmint med inslag av sötma och toner av mynta. Nu utan nikotin.

VELO Cool Storm Zero Nic

En annan nikotinfri, mentolbaserad smak med inslag av pepparmynta som ger en starkt kylande känsla. Perfekt för dem som söker en svalkande och uppfriskande snusupplevelse.

Smaksensationer från Velo.

För våra smakresenärer där ute, vi har något för er också. VELO Cinnamon Flame, VELO Punchy Lime Mini, och VELO Nutty Virginia Mini kommer att ta dig på en smakresa du sent kommer att glömma.

VELO Cinnamon Flame

En kryddig och eldig kanelupplevelse blandad med svartpeppar som kommer att tända dina smaklökar med en värmande känsla.

VELO Punchy Lime Mini

Med exotisk smak av lime i ett kompakt miniformat med lägre fuktighet.

VELO Nutty Virginia Mini

Med smak av tobak i ett kompakt miniformat med lägre fuktighet.

VELO Easy Mint Mini

Med fyllig sötma från mynta och kylande friskhet av mentol i ett kompakt miniformat. Nu med lägre fuktighet.

Svensk smakfest.

För alla er som älskar det svenska köket, ni kommer att älska VELO Heritage LEP, Frozen Cloudberry. Smaken är som en resa genom svenska skogar, med det frusna hjortronet som huvudattraktion.

VELO Heritage LEP, Frozen Cloudberry

En riktig symbol för det svenska med smak av hjortron, nypon och mynta som huvudattraktion. Kommer i begränsad upplaga.

Denna imponerande lansering av smaker och storlekar är ett bevis på VELOs åtagande att ge användarna varierande och spännande alternativ. Oavsett om du är en nybörjare som utforskar snusvärlden eller en erfaren VELO-veteran som letar efter något nytt och spännande, har varumärket något för dig.

Det är också värt att notera att VELOs produkter är helt tobaksfria och tillverkade av högkvalitativa, växtbaserade material. Denna kvalitetsstandard har gjort VELO till en favorit bland många snusentusiaster. Så om du är redo för nya snusupplevelser, kolla in VELOs senaste produkter.

Samtliga nya smaker som lanserats finns tillgängliga här.

Källa: https://www.batsweden.se/