Vårens snusnyheter

Efter ett år med nya lagändringar som gör det betydligt svårare att lansera nytt snus så förväntade vi oss inte så mycket nyheter nu till våren, men där hade vi fel! Vi ser just nu många spännande produktnyheter från en rad olika märken såsom ZYN, LOOP, SWAVE och VELO.

Vissa smakkombinationer har vi aldrig ens sett tidigare, vad sägs som snus som är smaksatt med rabarber? I vår spaning hittade vi även en variant med smak av vattenmelon och mynta från Velo, en originell kombination.

Däremot så ser vi att det främst är nya produkter inom kategorin All white snus, vi hade gärna sett lite nytt inom kategorin vanligt snus också. Det enda vi sett så här långt är Gullbergs Kaj från Göteborgs Rapé.

Föredrar vita nikotinpåsar så har du en hel del produktnyheter att spana in. Nedan listar vi några som vi stött på som vi blir nyfikna på.

Först ut så har vi ZYNs vårnyheter i form av Zyn Cucumber Lime och Zyn Fresh Mint. Cucumber Lime har en fräsch och tydlig smak av gurka och lime, men också en touch av citron och eukalyptus. Just gurka har vi inte tidigare sett som smak på snus, vilket gör oss lite extra nyfikna. 

Zyn Fresh Mint har en lite mer traditionell smak av pepparmynta som har blivit en stor favorit bland snussmakerna. Denna har också inslag av spearmint och vanilj för en hint av sötma.

LOOP har nog ändå släppt dosan som vi tycker är den mest spännande smaken denna vår, nämligen rabarber! Hot Rhubarb har en krispig smak av söt rabarb, kombinerat med het grön chili. Sötma och hetta helt enkelt som blivit lite av ett signum för Loop.

Ett annat märke som vågar sig på rabarbersmaken är Swave med sin nya dosa Rhubarb Smash, de skippar dock hettan och blandar istället smakerna rabarber och hallon, även det en tilltalande smakkombo. 

Swave släpper dessutom en till nyhet som de kallar för Aviation, som har en spännande smakkombination av viol och söta körsbär, om de lyckas med den, det återstår att se.

Så har vi kommit fram till den kanske mest somriga av dem alla, nämligen VELOs nyhet Iced Melon. Smakerna av söt vattenmelon och mynta gör oss nyfikna, Velo brukar lyckas med sina smaksättningar.

Nu har vi bara nämnt några stycken här, det finns som sagt mycket mer att upptäcka. Ett tips är att hålla koll här på alltomsnus.se för fler produktnyheter som vi kommer skriva om löpande.

Vi kan även rekommendera ett besök hos Minprilla.se där de listar alla snusnyheter.