Lundgrens snus släpper två nya sorters snus – Lundgrens Mora och Lundgrens Mörk

Den lanseringstäta höstperioden är här och Lundgrens skämmer bort oss med att lansera två helt nya sorter – Lundgrens Mora, ett snus i begränsad utgåva och Lundgrens Mörk, ett tobaksfritt snus som tagits fram tillsammans med Hampus Thunholm som vunnit flera priser med sin cocktailbar Röda Huset.

Det står väldigt fast vid det här laget att Lundgrens inspireras av den svenska naturen när de skapar nya produkter. Vi har tidigare sett flera lanseringar som till exempel Lundgrens Dalsland, Lundgrens Tornedalen Limited Edition och Lundgrens Valsjön. Den gemensamma nämnaren är att de framtagits med inspiration av den svenska faunan.

I början på oktober så annonserade Lundgrens att det var dags för två nya sorter, Lundgrens Mora och Lundgrens Mörk. Lundgrens Mora är ett tobaksbaserat snus som produceras i en begränsad mängd, en så kallad limited edition. De vita portionerna kommer i en fin och väl bearbetad yttre förpackning samt en lyxig dosa av läder. Smaken är framtagen med inspiration från toner av fjällnejlika, blåbär, björk och granskott.

Vi har besökt några återförsäljares sidor och det ser ut som att Lundgrens Mora kommer kosta ca 149 kr och kommer vara tillgänglig på minprilla.se och andra välkända återförsäljare av snus.

Lundgrens Mörk är höstens nyhet och tillskott i det tobaksfria sortimentet. Produkten har tagits fram i samarbete med Hampus Thunholm som är känd för sina grymma cocktails. Smaken går lite åt hur vanligt portionssnus smakar men med en touch av rökighet, rosor och läder.