Lundgrens lanserar nya smaken Tornedalen 2021

December bjuder på massa produktnyheter och en av dem är Tornedalen som nyligen släppts av Lundgrens. Dosan har fått sin formgivning och design av AnnaSofia Mååg som är en välkänd keramiker och isskulptör.

För er som inte känner till Lundgrens så är de vid det här laget, kända för att söka inspiration från olika orter i Sverige. Lundgrens har utformat ett koncept där de släpper begränsade upplagor av sina smaker, inför vintern släpper de nu Tornedalen 2021. Produkten sticker ut för det här är första gången de även arbetare med en konstnär för att ge dosan en unik utformning. Dosans form och design är inspirerad av vintern och naturen från de norra delarna i vårt avlånga land.

Naturen är helt avgörande, jag är beroende av den, säger AnnaSofia Mååg om hur hon hittar inspiration i sitt konstnärskap. Allt norr om polcirkeln är viktigt för mig – storslagenheten i landskapet. Det vilda. Jag bär en ständig längtan till det.

Dosans design är något vi på alltomsnus anser som iögonfallande och vacker. Större delen är vit med inslag av blått som skall symbolisera is som spricker.

Vad väntar du på – löp och köp!

Om du vill få möjligheten att köpa dig ett eget exemplar så rekommenderar vi att du inte vilar på hanen. Det är en begränsad upplaga om 4920 exemplar och finns tillgänglig från och med vecka 49 hos återförsäljare runt om i landet. Den lätta tobakssmaken kommer med toner som påminner om blåbär, inslag av mandel och vispad grädde. Tornedalen 2021 kommer i perforerade portionspåsar som ligger förpackade i en plåtdosa. Plåtdosan är i sin tur ligger i AnnaSofia Måågs fantastiska skapelse.

Källa:

https://www.mynewsdesk.com/se/british-american-tobacco/pressreleases/lundgrens-i-unikt-designsamarbete-med-konstnaeren-annasofia-maaaag-3148996