Lundgrens Aftonglöd: En hyllning till den svenska kvällen

Lundgrens lanserar en ny spännande snussort: Aftonglöd. Denna vita portion bjuder på en fyllig smak av tobak, läder och bergamott, perfekt för en avslappnad stund i skymningen. Glädjande nyheter till alla Lundgrens-fantaster, Aftonglöd går rakt in deras permantenta produktserie. Denna nya vita portion bjuder på en varm och fyllig tobakssmak med läderartade toner, kompletterat med…

Lundgrens Aftonglöd

Lundgrens lanserar en ny spännande snussort: Aftonglöd. Denna vita portion bjuder på en fyllig smak av tobak, läder och bergamott, perfekt för en avslappnad stund i skymningen.

Glädjande nyheter till alla Lundgrens-fantaster, Aftonglöd går rakt in deras permantenta produktserie. Denna nya vita portion bjuder på en varm och fyllig tobakssmak med läderartade toner, kompletterat med en frisk touch av bergamott.

Lundgrens Aftonglöd kommer i de generösa portioner som Lundgrens är kända för, och förpackningen är utrustad med den praktiska FlexLock™-funktionen för smidig förvaring av använda prillor.

Produkten lanseras i butik den 15 november och kommer kort därefter att finnas tillgänglig hos alla återförsäljare av Lundgrens snus.

Här är några detaljer om Lundgrens Aftonglöd:

  • Smak: Tobak, läder, bergamott
  • Format: Slim White Portion
  • Nikotinhalt: 8 mg/g
  • Antal portioner per dosa: 22

Redaktionen på Allt om snus sitter just nu och väntar på paket, så fort vi hunnit testa av så kommer en mer detaljerad recension.