Hallonsoda: En Snussuccé från XQS

Under slutet av förra året introducerade XQS en ny produkt på snusmarknaden, HallonSoda, ett vitt snus i slim format. Sedan lanseringen har produkten mottagit uppmärksamhet för sin unika smakprofil. Vi på Allt om snus kände oss tvungna att ta en närmare titt på denna produkt för att förstå bättre varför den skapat buzz.

Redan vid öppnandet av dosan möts man av en autentisk doft av hallon som inte lovar mer än vad den kan hålla. Snuset levererar sitt löfte om en frisk hallonsmak!

XQS HallonSoda klassificeras som ’STRONG’, med en angiven styrka på 4 av 5. Denna klassificering pekar mot en avsikt att balansera mellan smak och nikotinstyrka, vilket har lett till att den har blivit en riktig snackis bland oss panelmedlemmar. Vi upplever att smaken är rik och tillfredsställande.Vilket gör XQS Hallonsoda Strong till en ny favorit bland våra panelmedlemmar.

Intressant nog, under sommaren före lanseringen av Hallonsoda, genomfördes en strategisk förvärvning där Scandinavian Tobacco Group(STG) som tog över XQS, vilket gav oss en föraning om att något spännande var på gång.

Detta visade sig stämma när vi snappade upp ett uttalande från Pontus Björnsson, Key Account Manager hos STG, som i en intervju med minprilla.se avslöjade att hallonsoda snuset är en hyllning till den traditionella smaken av hallonsoda och skapar en nostalgisk upplevelse. ”Från design till smak strävar vi efter att leverera genuina smaker” säger Pontus i intervjun. Denna intention märker vi på Allt om snus väldigt tydligt – det är en modern twist på en klassisk favorit!

Vi sammanfattar XQS Hallonsoda som en riktig svensk klassiker, återfödd i en prilla!