General introducerar Voyage: Ett premiumsnus inspirerat från kända matdestionationer

General, ett välkänt namn inom snusvärlden, har lanserat sin nya serie premiumsnus, General Voyage. Denna serie tar med dig på en smakresa till tre fantastiska destinationer: Brooklyn, Sicilien och Kapstaden. General Voyage – med inspiration från världen General Voyage är inte bara snus; det är en upplevelse. Varje smakprofil är noggrant framtagen för att spegla…

General Voyage

General, ett välkänt namn inom snusvärlden, har lanserat sin nya serie premiumsnus, General Voyage. Denna serie tar med dig på en smakresa till tre fantastiska destinationer: Brooklyn, Sicilien och Kapstaden.

General Voyage – med inspiration från världen

General Voyage är inte bara snus; det är en upplevelse. Varje smakprofil är noggrant framtagen för att spegla de kulinariska influenserna från tre olika städer, vilket gör varje snusupplevelse unik och spännande. General Voyage är inte en konceptprodukt utan går raka vägen in i standardsortimentet.

Brooklyn

Brooklyn, New York, är känt för sin kulturella mångfald och sitt rika kulinariska landskap. Här hittar du en blandning av klassiska amerikanska smaker med moderna twistar. I denna variant hittar vi toner av bourbon och sandelträ i kombination med den klassiska tobakssmaken.

Sicilien

Sicilien, Italiens pärla, erbjuder en explosion av medelhavssmaker. Ön är känd för sina citrusfrukter, örter och söta likörer, vilket gör det till en perfekt inspirationskälla för snus. Voyage Sicilien ger dig smaker av mildare tobak, örter, citrusfrukter och limoncello.

Kapstaden

Kapstaden, en stad vid Afrikas södra spets, bjuder på en rik mix av kryddor och unika smaker. Här blandas afrikanska och europeiska influenser för att skapa något helt unikt. Vi tycks ana nyanser av lime och ingefära blandat med rooibos i denna unika karaktär. Kapstaden är den sort som sticker ut med en något högre nikotinhalt på 13,5 mg/g till skillnad från de andra sorterna som lanserats med 8,5 mg/g.

En stock kostar runt 439 kr på nätet just nu.